Bemels Beste Boeren Bergloop 2024

Na enkele jaren wachten is het dan eindelijk zo ver: Bemels Beste Boeren Bergloop kent haar jubileum-editie. Op zondag 18 augustus zal de 10e editie worden gehouden van ons hardloop evenement.

Voor deze jubileum editie hebben we samenwerking gezocht met de lokale voetbalclub F.C. Bemelen die op het einde van de zomervakantie altijd haar opening van het sportseizoen organiseert.
Al jaren is dit een gezellige en sportieve dag die het sportieve seizoen inluidt.

En dat is ook wat wij voor ogen hebben: een mooi hardloopevenement om na de vakantie de draad weer op te pakken, een sportieve prestatie neer te zetten maar zeker ook weer gezellig bij elkaar te zijn.

En natuurlijk zal deze jubileum versie extra feestelijk zijn met o.a. een mooie gelegenheid voor een drankje en een hapje in en rondom de kantine van de FC Bemelen en een muzikale omlijsting.

Ook speciaal (en nieuw) tijdens deze jubileum-editie is de mogelijkheid om als team deel te nemen aan de loop. Zo kunnen teams (óók voetbalteams) zich conditioneel met elkaar meten voor de aftrap van het nieuwe seizoen. Behalve individueel kan zo ook een gooi gedaan worden naar de titel Bemels Beste Team. Hiertoe kunt u de clubnaam van uw team opgeven bij het inschrijven (kies als team uiteraard wel allemaal dezelfde teamnaam !!). Teams bestaan uit minimaal 4 deelnemers. Deze lopen allen tegelijkertijd de volledige afstand (15 km), behalve een persoonlijke tijd zetten zij samen ook een tijd neer voor het snelste team. Hierbij worden de vier snelste tijden van het team bij elkaar geteld.

Tijdens ons evenement zullen er opnames gemaakt worden door TV/ Radio 3 Heuvelland