Deelnemersinformatie

Zondag 18 augustus 2024

Sportpark de Sleutel in Bemelen (Voetbalveld F.C. Bemelen)
Bemelerweg 334 A
6268NT Bemelen

15 km start 11:00 uur (tevens Team-run)
7,5 km start 11:10 uur
Kidsrun start 13:00 uur

Deelnemers kunnen zich inschrijven op de inschrijfpagina Let op: er is géén na-inschrijving. Je kunt je inschrijven tot één dag voor de wedstrijd. Maar als je wilt profiteren van ons voordelig tarief, schrijf je dan zo snel als mogelijk in.
Inschrijven voor de kidsrun kan wel op zondag 18 augustus ter plekke.

Super early bird 11 maart t/m 31 maart 10 euro voor zowel 7,5 en 15 
Early bird 1 april t/m 30 juni 12,50 euro voor zowel 7,5 en 15
Standaard 1 juli – 17 augustus 17,50 euro voor zowel 7,5 en 15
Geen daginschrijving

Behalve de sportieve herinnering en ervaring van je deelname aan onze loop hebben we ook nog een leuke blijvende herinnering voor jullie:

Speciaal voor onze jubileum editie is er een uniek hardloop shirt gemaakt van onze loop.
U kunt dit unieke shirt bestellen via de inschrijfpagina. Kosten voor dit speciale jubileumshirt bedragen € 17,50 Te bestellen tot 30 juni 2024 !!!

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om als team deel te nemen aan de 15 km loop.
Teams bestaan uit minimaal 4 personen en deze deelnemers vullen behalve hun eigen gegevens, dezelfde club naam in bij hun inschrijving. Zij lopen allen individueel de volledige afstand en de tijden van de 4 snelste deelnemers zullen bij elkaar opgeteld worden en tezamen tellen als tijd voor de team ranglijst waarbij het team met de snelste tijd als winnaar zal worden uitgeroepen.

Door een andere start/ finish plek zijn er ook aanpassingen gemaakt aan het parcours. Beide parcours zijn nagenoeg geheel onverhard, uitdagend en bieden een prachtig uitzicht op de natuur rondom Bemelen met zijn kenmerkende mergelwanden. Deelnemers aan de 15 km lopen zelfs door een koeienstal alwaar u aangemoedigd zult worden door echte Bemelse Koeien (alhoewel enig boe geroep niet uitgesloten is)

7,5 km kaartje en gpx route (<- klik hier)

15 km kaartje en gpx route (<- klik hier)

Er zijn twee gezamenlijke kleedkamers beschikbaar met douches en toiletten.
Er is géén garderobe beschikbaar

Fiets: Fietsen kunnen worden gestald om en rondom sportpark de Sleutel
OV : Er is beperkt openbaar vervoer naar Bemelen vanaf Maastricht. Kijk op de site van Arriva voor meer info. Er is een bushalte vlak bij het sportcomplex
Auto: Er is (beperkt parkeergelegenheid op en rondom het sportcomplex. Daarnaast is er op loopafstand nog parkeergelegenheid (o.a. achter de kerk bij het gemeenschapshuis. )
Probeer zoveel mogelijk te carpoolen

Op het parcours zijn/is er een verzorgingspost aanwezig.
In verband met het milieu verzoeken wij u zoveel mogelijk te zorgen voor eigen voorzieningen (bidons/drinkflesjes, etc of denk aan een eigen opvouwbare drinkbeker ) Laat géén rommel achter in de natuur !!!

  • 7,5 kilometer: minimale leeftijd van 13 jaar
  • 15 kilometer: minimale leeftijd van 15 jaar

Deelname is geheel op eigen risico en verantwoording. De organisatie kan niet worden aangesproken voor opgelopen schade of eventuele blessures.

De organisatie is op geen enkele wijze verantwoordelijk of (geldelijk) aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte van deelnemers, voor verlies van bezittingen of elk ander door de deelnemer beweerdelijk geleden nadeel.

De organisatie behoudt zich het recht voor de route, start- en/of finishtijden en/of -plaatsen te wijzigen of het evenement geheel of gedeeltelijk af te gelasten op grond van extreme weersomstandigheden of andere calamiteit(en), waarbij dit in redelijkheid niet anders van de organisatie kan worden verwacht. Er bestaat als dan geen recht op teruggave van het inschrijfgeld, noch op vergoeding van (im)materiële schade.